Kisah 18SX Abang dan Adik

Aidil telah berkahwin selama 25tahun dengan Suzie dan dikurniakan 2 org cahaya mata..kedua-dua org anaknya lelaki..Aidil selalu pergi outstation dan jarang2 berada dirumah..Pada suatu hari..jeng,jeng,jeng..

Aidil pulang kerumah kerana bos beliau memberi cuti..smpai dirumah Aidil senyum kepada isterinya..namun anak-anak mereka ada dirumah..lalu Aidil memberikan 50 sen kepada anak-anaknya..apa lagi..anak-anak mereka pon keluar rumah la..namun..anaknya tidak se***** yang Aidil sangka..anak sulongnya mendapat idea yg lebih bijak..bermulalah dialog 2 orang adik beradik tersebut.....

Abang: wei,ko nk tgk wayang x?Adik:cerita ape abang?Abang:hahaha..jom ikot aku..movie baek punye ni..

Abang memanjat bumbung rumahnya dan berhenti tepat atas bilik ayahnya..

Adik:abang,apa kita wat kt sini?
Abang:ni nk tgk movie la..best ooo...
Adik:aaaaahhh..tipu la..nk tgk movie ape kt sini..
Abang: oooo..ko x percaya yer?..takpe-takpe..ko tunggu kejap lagi ayah ngan mak masuk bilik ni..
Adik:tipu arrr..buat apa ayah ngan mak nak masuk bilik..tak percaya la..
Abang: Kalau betul nanti ko bagi 10sen..

Tak sampai 1 minit ayah dan mak mereka terus masok bilik..

Adik:wah..betol la ape yg abang cakap..nah ambik 10sen ni..
Abang:hahaha..ko tengok pasni ayah akan cium mulut mak..
Adik:ahhh..tipu la..
Abang: Takpe-takpe, tak percaya lagi..kalau betul bak 10sen lagi..
Adik: ok-ok..

Sebaik saja adiknya bersetuju..poop ayah mereka mencium mulut mak..

Adik: wah...betul la abang..ayah cium mulut mak..nah lagi 10sen..
Abang:hahaha..ok pasni mak pulak akan cium lehar ayah..
Adik:ahhh..tipu la..watpe mak nak cium leher ayah?...yang ni adik x pecaye..
Abang:takpe-takpe..we wait n see..(tgh suke dapat duit)

Seperti tekaan abangnya..mak mereka mencium leher ayah..

Adik:wahh..abang mmg bijak la..nah lagi 10sen..pasni apa akan belaku abang?
Abang:hurmm..pasni dua-dua akan bukak baju masing-masing..
Adik:abang ni bulan pose pon nak menipu..agak2 la malu kot bogel..
Abang:ko tgu je..mcm biase, kalau betul bak 10sen ok..

Macam ramalan tok nujum..apa yg dijangkakan berlaku..

Adik:nah 10sen..abang memang hebat la..what will happen next my bro?
Abang:hahaha..pasni mak akan bukak seluar ayah..lg mau tanya ka..
Adik:ehhh..biar betul abang ni..tak pecaye arrr..
Abang:mcm biase la klu betul bak sini 10sen..
Adik: okies..

Sedang khusyuk adik memerhati,mak ingin membuka seluar ayah..adik dengan yakinnya menjerit..

adik: MAK..!JANGAN BUKAK SELUAR AYAH..!!DUIT ADIK TINGGAL LAGI 10SEN JE LAGI!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics