Kisah Seram Yang Melanda Peot




Alkisah ada seorang pemuda namanya Peot.. Nak dijadikan cerita satu malam yg sunyi lg sepi , peot baru balik dari kerja..peot kerja kilang..harini beliau balik tengah malam..peot punya moto rosak la plak ,terpaksalah menumpang van kilang yg persis van jenazah..

Rumah peot jauh dari jalan utama,dan tiada laluan untuk kereta..kena lalu tepi kubur plak tu..van tu hantar peot tepi jalan jela..nasib peot harini sangat malang..

Dah la letih,tensi0n plak..suasana malam hening je..sedang peot berjalan, terasa seperti diperhatikan..bulu roma lehernya meremang apabila terhidu seperti haruman kemenyan..

Peot pandang keliling..

Nah! Ada pontianak di tepi kubur! Memandang tepat ke wajah peot!

Nah! Pontianak menghampiri peot plak!

Peot pucat ketakutan! Peot nak lari! Tapi x terdaya!

Peot hentam je  baca doa yang dia ingat!

Bismillahirahmannirahim..

*Allahhumma barikhlana fima rozaqtana waqina azabannar. Amin~~~

Pontianak tu terus lari tinggalkan peot sambil berkata :  "Gila la budak ni,mati aku dia nk makan aku!"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics