Teka Teki Lawak Bodoh Lucu Lucah 18SX



Teka Teki Lawak Bodoh Lucu Lucah 18SX




Apa beza daun betik ngan tangan perempuan?
Daun betik boleh melembutkan daging yang
keras, tangan perempuan dapat mengeraskan
daging yang lembut.


Haiwan apakah yang pertama sampai ke bulan?
Burung punai (Neil Armstrong punya)


Apa beza tayar kereta dengan kondom?
Tayar kereta kalau bocor boleh menghilangkan nyawa,
kondom plak kalau bocor boleh menambahkan nyawa.


Apa yang mahal pada BMW?
Huruf W. Cuba tukarkan W ngan X. Jadi BMX. Kan murah tu...


Rumah apakah yang gunakan banyak air?
Rumah terbakar


Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua paha.
Orang sedang panjat tiang talipon.


Ubat apa yang tak ada kesan sampingan (side effect)?
Viagra dan Krim membesarkan payudara.
Kesan dia ke depan, bukan ke samping.


Waktu dia hidup orang menyanyi, bila dia mati orang bertepuk tangan. Apa dia?
Lilin kek harijadi.


Bibir bertemu bibir. Tangan asyik meraba lubang. Mata terpejam menikmatinya.
Orang sedang meniup seruling.

43 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kahkahkah bodohnyer tah pa pe lah diorang ni

      Padam
    2. Kahkahkah

      Padam
  2. hahaha . Best :D

    BalasPadam
  3. hahaha . best XD .

    BalasPadam
  4. sakia je..hahaha...tapi terbaek

    BalasPadam
  5. sakai je..tapi terbaek

    BalasPadam
  6. ikan paus terdapar di batu...
    kepala butu terasa haus

    BalasPadam
  7. amat bst tox...cg te
    ngasuh steam..

    BalasPadam
  8. memang terbaekkkkk laaahhh

    BalasPadam
  9. lawak yg x masuk akal bodoh2 hahahahahahaha.................................

    BalasPadam
  10. bibir bertemu bibir bercium la

    BalasPadam
  11. ayt paling bodo aku x penahjmpe!!

    BalasPadam
  12. hahahaha , sengall

    BalasPadam
  13. omg..teruk nyer..lucah nyer..haha

    BalasPadam
  14. sengal betul lah

    BalasPadam
  15. Terbaiiikkkkk !!! Hahahaha

    BalasPadam
  16. haha .. ape lha

    BalasPadam
  17. jdi menantu msti ade besan
    ayt ne bosan

    BalasPadam
  18. Balasan
    1. Nape takna jawab

      Padam
  19. Memang best

    BalasPadam
  20. Tak best langsung . Phuii ! :p

    BalasPadam
  21. kau ingat lawak ke bodoh satu pun x lawak bagi aq nak buat lawak biar la puncline bodoh otak kecik

    BalasPadam
  22. Jangah terbang nampak apa

    BalasPadam
  23. Hujung dunia ada apa

    BalasPadam
  24. Memang teka-teki paling bodoh

    BalasPadam
  25. Lwk BEST!!!

    BalasPadam
  26. hahaha... side effect XD mcm bodooXD otak biruu

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak paling lucah macam orang tengah main rogol

      Padam
  27. x lucah pun

    BalasPadam
  28. lawak ni aq akn share ngan semua org

    BalasPadam
  29. lol citer last boekk

    BalasPadam
  30. wah sernoknya

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics