Koleksi Gambar Pramugari di Dunia Yang Sangat Menggoda

Salam Lawak-Brutal semua. kali ini aku tak nak kongsi tentang lawak , asyik lawak je kan , kadang2 hidup ni kena serius jugak. hohoho , abaikan apa yang aku mengarut tu . Actually apa yg aku nak share kali ni pasal pramugari .Bila bercerita tentang pramugari, pasti semua  memikirkan perkara yang indah sahaja, Ye la bukan mudah nak jadi pramugari, hanya mereka yang terpilih sahaja layak jadi pramugari. Post kali ini adalah post cuci mata . yang mata dah naik rabun , mungkin ini tonik terbaik untuk korang hilangkan rabun mata korang hehehehe.  Jom usha pramugari yang cantik dari seluruh dunia. sangat menggoda jiwa dan raga. hehehehe.


1) Pramugari Thailand


Flight attendant look cute with dressing
 Siapa tidur masa dalam flight rugi woooo

2) Pramugari Amerika

Flight attendant look cute with dressing
 Perhatikan pakcik di sebelah kakan tu, nak berdarah hidung tu

3)Pramugari Rusia

Flight attendant look cute with dressing
 Pergh kaki akak ni bukan main panjang lagi , dala panjang gebu plak tu . hehe

4)Pramugari UAE

Flight attendant look cute with dressing
 Ayu giler akak ni, Fewitt!

5) Pramugari Jepun

Flight attendant look cute with dressing
 Putih Melepak

6) Pramugari Arab Saudi

Flight attendant look cute with dressing
 Pramugari Arab Saudi

7) Pramugari MAS

Flight attendant look cute with dressing
Ehem2 ,  nama saya Roy , Nak kenal boleh  ?

8) Pramugari Fireflyz

Flight attendant look cute with dressing
 Pramugari Fireflyz

9) Pramugari AirAsia

Flight attendant look cute with dressing
Pramugari AirAsia



Boleh tahan jugak bukan? walaupun yang sorang lagi tu makeup agak over da macam kuih tepung gomak . hehe. tapi kira ok la dah cukup baik la ada rupa jugak tu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics