Kisah Top Up Antara Ali Dengan Amat

situasi di kedai makan


amat:wei ali aku jumpa topup td..

ali:kat mana ko jumpa..

amat:kat halaman rumah ko td time aku panggil ko

ali:ooo yeke berapa ringgit ko jumpa??

amat:RM10 jer...

ali:oo 2 topup bapak aku la..

amat:ko biar betul bapak ko paling gangster kat kampung nie

ali:tu la baik ko bagi balik kang dgn x disangka-sangka kapak melekat kat kepala ko

amat:nak amik balik la ali..takut aku

ali:ok tq2.....

dalam perjalanan pulang amat berpikir bukan ker bapak ali dah meninggal 2 tahun lepas,mcm mana plak 2 topup bapak ali punya??
aduh ali dah kencing aku..kuang ajor punya ali @!@#!!@!

ali dgn hati tenang selamba jer berjaya masukkan topup itu dgn berbekalkan pembohongan yang bangang td..

P/S:lain kali ziarahi la orang meninggal,kesian amat kena "game" mcm tu jer..hehehe

srry kalau xlawak..=P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics