Pantun Lawak Khas Untuk Ultraman



Salam Lawak Brutal dari aku, orait arini aku nak berpantun ckit, pantun ni khas untuk para ultraman .Aku pasti Ottomen takkan membaca pantun aku ni, sbb dorang tak paham bahasa Melayu,  wakakakaka. tp sebab jasa ottomen menentang para raksaser maka aku buat jgak patun ni khas utk dorg. sengal je kan? bhahaha.  Korang semua jangan plak xbaca pantun ni wlupun korang bukan ultraman. korang kena baca jgak.ape lagi layan la pantun kat bawah ni.. 




 Pulau Hokkaido jauh ketengah
Gunung Fuji bercabang tiga
Hancur Raksaser di'fire' Ultraman
Ultraman yg baik dikenang jua

Dua tiga Raksaser berlari
Maner nak samer Raksaser Kero
Dua tiga Ottomen boleh kucari
Maner nak samer Ultraman Taro


Kalau roboh Kota Nagoya
Papan di Tokyo Ultraman dirikan
Raksaser muncul buat toya
Badan dan kepaler  Ultraman 'fire'kan


Kajang Pak Malau kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Kalau Ultraman Ace tak cukup kuat
Ultraman Taro datang membantu


Kota Hokaido hancur diserang
Raksaser hepi membuat angkara 
Tiada Ottomen datang berjuang
semuanya mc tengok bola



ni buktinya ottomen smua ambik cuti,  dorang lepak kat stadium tengok bola, korang tengok gambar kat bawah ni klau korang tak percaya

II
II
II
II
II
II
II
III
VVV
VV
 V


 
p/s : kan aku da ckp ottomen lepak tgk bola, korang caya xskarang??  
bhahahahaha. perhatian lawak ni lawak original dari aku, so kpd korang yg ada naluri  nk merembat a.k.a copy paste pantun ni tanpa izin aku , aku 'fire' korang .. mntak izin dlu ok :) penat aku perah otak tau, huhuhuhuhuhu. 

16 ulasan:

  1. wakakakakap. yang ta bole blah tu gambo otomen reramai! wakakakkaap. entry anda buat sye senyum!!

    BalasPadam
  2. hahahaha...betul tuh takleh tahan tul tang gambar tuh..puas ngumpul ea RR

    BalasPadam
  3. pandai reka pantun ni yer..

    BalasPadam
  4. best2 pantun ni

    BalasPadam
  5. Dah penah tgk pn lwk pkai gmbo ni kat mane ntah? btw besh gak ah pntun tu he..he..

    BalasPadam
  6. salam..
    hehe..
    ntah pape jek..
    apepon,ucu dah follow cni taw :)

    BalasPadam
  7. haha.
    stylo aa atromen lpak stadium.

    BalasPadam
  8. Minta izin nak share...Admin terbaekk....

    BalasPadam
  9. pantun nie cam copy kt tmpt len jew... hahaha

    BalasPadam
  10. pantun nie cam copy kt tmpt len jew... hahaha

    BalasPadam
  11. copy pantun dan gambo skali nak letak kat FB page...

    BalasPadam
  12. nak copy tok koleksi boleh x tuan

    BalasPadam
  13. nak copy boleh

    BalasPadam
  14. ahakk !!!! lawak lawak ....

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics