Kisah Cikgu Suraya Dengan Anak Muridnya

Kisah Cikgu Suraya

Cikgu Suraya merupakan seorang guru yang mengajar di sebuah sekolah rendah di utara tanah air. Pada suatu hari, sedang Cikgu Suraya berehat di kantin, salah seorang anak muridnya datang kepadanya dan bertanyakan satu teka-teki.

Anak murid : “Cikgu..cikgu pandai tak?

Cikgu Suraya : “Mesti la pandai..kalau tak pandai mana boleh jadi cikgu.

Anak murid : “Hm..kalau cikgu pandai, cuba cikgu jawab teka-teki ni..

Cikgu Suraya : “Teka-teki apa?

Anak murid : “Ulat Gonggok berapa kaki?

Cikgu Suraya : “Hmm..apa yang cikgu tahu ulat Gonggok ada 100 kaki..

Anak murid : “Salah..

Cikgu Suraya : “Em..99 kaki..?

Anak murid : “Salah!

Cikgu Suraya : “Habis tu berapa??

Anak murid : “Cikgukan pandai..cikgu teka la…

Cikgu Suraya : “Hmm……..cikgu tak tahu la..kamu tahu ke jawapannya..?

Anak murid : “Jawapannya…tak sampai satu kaki pun sebab ulat gonggok kan pendek je….hihihi……..

Cikgu Suraya : emm >.<

2 ulasan:

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun puasa pantun raya pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics