18SX : Kisah Malam Pertama Dollah dan Milah

Maka berpesanlah mak si Milah kepada anaknya, “Milah, bila hang kahwin nanti bila time malam pertama tu hang hati-hati sikit sebab mak dengaq maknya si Dollah tu dulu mati sebab bapak dia punya sebesaq kepala lutut. So, mak takut jugak kot-kot la si Dollah tu turun ikut pak dia.”

Maka si Milah pun mengangguk tanda faham.

Dalam pada tu jugak, bapaknya si Dollah pun tak lupa bagi peringatan pada anak dia, “Dollah, bila hang kahwin dengan Milah nanti, time malam pertama, hang kena jaga-jaga sikit. Bukan pasai apa, pak dengaq paknya si Milah tu dulu mati sebab mak dia punya bergigi. Takut-takut pulak si Milah tu turun mak dia.”

Terkejut beruk si Dollah. Walau bagaimana pun, Dollah pun mengangguk sahaja.

Diringkaskan cerita, berkahwin akhirnya Milah dengan Dolah.

Time malam nak tidur pun tiba.

Duk dak duk dak, kedua pengantin bila lampu dah padam. Kedua-duanya teringatkan pesanan mak dengan bapak mereka. Tapi keduanya buat-buat cool saja. Macam tak ada apa-apa.

Masa tidur Milah pakai baju tidur yang paling seksi sekali pernah dibelinya. Terlalu jarang. Dolah pun apa lagi, terliuq, tapi bila cuba nak bukak step, dia teringat pesanan bapak dia. Dolah pun dapat idea nak hulur lutut dia, kot-kot betul bergigi si Milah punya. Selamat sikit.

Si Milah pun dapat idea jugak nak sua mulut dia. Kot-kot betul besaq kepala lutut, selamat sikit sebab dia boleh gigit. Bila bertemu gigi si Milah dengan lutut si Dollah, apalagi kedua-dua pengantin baru terkejut beruk.

Dollah terus lari balik ke rumah dia bagi tau bapak dia, “pak, betullah si Milah punya bergigi, pak.”

Si Milah pun serupa macam suaminya juga balik habaq kat mak dia.

Tapi pak si Dollah tak puas hati. Dia dan Dolah pun pi rumah Milah nak buat spot check.

Masa tu Milah tengah mandi. Dollah dengan bapaknya pun terus saja tolak pintu bilik air si Milah. Apalagi, terkejut si Milah yang tengah mandi telanjang.

Dengan tak berlengah lagi dia terus saja capai pokok kangkong yang hidup subuq kat longkang bilik air dia untuk tutup ‘anu’ dia.

Bapak Dollah apabila sahaja nampak terus menjerit, “HAH!! TUUU DIA, MAKAN KANGKONG PULAK DAH!!!!!”

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics