Lawak 18 SX : Isteri Yang Sengau

Lawak 18 SX : Isteri Yang Sengau

Alkisahnyerr.....

Ada sepasang suami isteri yg duduk di kampung. Oleh kerana rumah mereka
yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka si suami pun mengajar
bahasa yg jarang digunakan oleh tetangganya.
Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suaminya itu. So suatu
hari suaminya berkata..
"Yang, kalau i cakap kongkek maknanya..kita main yer'
Isterinya mengangguk sahaja..
Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya '
Kongkek boleh tak yang?'

Si isteri pun 'ok'
Setelah penat projek, mereka pun mandi bersama. Waktu mandi isteri nya
yg sengau itu pun berkata 'Yang nak kongkek '

Beliau pun terperanjat. . tapi oleh kerana sayangkan isterinya..beliau pun
'buat projek' kat toilet itu. Isterinya pun membiarkan sahaja.. Setelah habis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya.. ;' Yang nak kongkek'
Suaminya berkata.. 'lah tak puas lagi ke?'
Isterinya menggeleng gelengkan kepala sambil berkata 'Kongkek'
Si suami got no choice pun melakukan lagi..Selepas itu isterinya berkata.. 'Bole tak awak kasi saya kongkek'


Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya. Apabila
beliau hendak start lagi.. isterinya pun menahannya.. dan isterinya pergi mencari kertas dan menulis di kertas apa yang sebnarnya beliau inginkan,
'Saya bukan nak kongkek.. Saya nak Colgate lah', haisshhh

p/s : hahaha, moral of story kalau korang berckp dgn orang sengau dgr betul2 , hahaha. nnti lain dickp lain yg korang fikir. tak pasal2 lain plak jadi, naya korang.

7 ulasan:

  1. aku dah buat aritu..hehe

    mmg kuar kongkek..=)

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/kuat-kongkek-18sx.html

    BalasPadam
  2. muahaha...ko dgn ujang same2 suke kongkek! haha

    BalasPadam
  3. cettt , ang ni tafuiq ayat . hahahaha,

    BalasPadam
  4. ko jgn nak kuat kongkek sgt haha,x leh blah tol hak3

    BalasPadam
  5. saya berus gigi dengan kongkek...pergh~

    BalasPadam
  6. nk kongkek nk kongkek hahahaa

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics