Kisah Orang Gila | Lawak Orang Gila

Kisah Orang Gila | Lawak Orang Gila
Alkisahnyer ....
ada  26 orang gila mempunyai masalah mental yang tersangat serius. Mereka -mereka ini perlu menjalani ujian kesihatan di Amerika. Mereka akhirnya telah dibawa dengan menggunakan pesawat Hercules yang besar. Ketika berada ruang di udara, orang-orang gila itu terlalu bising kerana bermain bola di dalam pesawat. Kapten pesawat sangat marah dan menyuruh co-pilotnya untuk menenangkan mereka kerana pesawat menjadi tidak stabil.. 
 "Hoi! Bising sangat la! Jangan main bola ...dalam kapal terbang, faham tak!!!" jerit co-pilot kepada orang-orang gila tersebut.

Akhirnya situasi menjadi tenang. Tapi lama-kelamaan, Kapten mula berasa curiga lagi musykil kerana situasinya terlalu tenang. Sementelah itu, dia menyuruh lagi co-pilotnya untuk memeriksa keadaan di belakang. Ketika co-pilot datang, dia terkejut beruk! Orang gilanya hanya tinggal 4 orang!!! "Hei, kamu semua! Kenapa tinggal 4 orang sahaja? Yang lain mana?"
Maka salah seorang orang gila yang masih ada  pun menjawab. 
"Habis...  da tak boleh main bola kat dalam kapal terbang, dorang  semua main bola kat luar la."
"HAH?! Habis tu kenapa kamu semua masih berada di dalam?"

"Kan kami nie pemain simpanan...".

2 ulasan:

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics