promosi gempak iklan disini hanya RM30 sebulan ..

Cerita Seks Dengan Penuntut Universiti


salam lawak brutal buat semua peminat lawak.  orait ,actually hope korang jangan tersalah sangka plak dengan tajuk entri ni. aku bukanlah nak kongsikan cerita seks mahupun kisah seks pelajar universiti. tapi  tajuk entri ni merupakan keyword yang ditaip pengunjung di search engine and terus ke blog lawak brutal.. keyword yang tak bermoral yang dicari cerita seks dengan penuntut universiti

 dan masa aku check balik keyword analitik  ( kata kunci )  tengahari tadi untuk blog ni. terkejut jugak  bukan apa. dalam bulan-bulan puasa ni , ada jugak orang yang search mencari entri-entri yang tak sepatutnya dibaca di bulan puasa ni.  kisah seks , kisah main dengan pakcik pun orang taip keyword tu and then boleh terus ke blog lawak ni. kat bawah ni bukti screenshot keyword tersebut. tak percaya korang tengok kat bawah ni.



klik gambar untuk lebih clear.



so korang nampakkan ? pelik betul orang2 sekarang ni. apa la dorang fikir sampai siang hari puasa pun boleh jugak fikir blue.  apa-apapun sebelum terlupa sempena puasa ni, aku nak ucapkan selamat menyambut ibadah puasa kat korang semua.  ok wassalam.

2 ulasan:

  1. Hahahha. Bro, diorang puasa kira tak tengok blue. Kira baca cerita je. Haha

    BalasPadam