Cerita Seks Dengan Penuntut Universiti


salam lawak brutal buat semua peminat lawak.  orait ,actually hope korang jangan tersalah sangka plak dengan tajuk entri ni. aku bukanlah nak kongsikan cerita seks mahupun kisah seks pelajar universiti. tapi  tajuk entri ni merupakan keyword yang ditaip pengunjung di search engine and terus ke blog lawak brutal.. keyword yang tak bermoral yang dicari cerita seks dengan penuntut universiti

 dan masa aku check balik keyword analitik  ( kata kunci )  tengahari tadi untuk blog ni. terkejut jugak  bukan apa. dalam bulan-bulan puasa ni , ada jugak orang yang search mencari entri-entri yang tak sepatutnya dibaca di bulan puasa ni.  kisah seks , kisah main dengan pakcik pun orang taip keyword tu and then boleh terus ke blog lawak ni. kat bawah ni bukti screenshot keyword tersebut. tak percaya korang tengok kat bawah ni.



klik gambar untuk lebih clear.



so korang nampakkan ? pelik betul orang2 sekarang ni. apa la dorang fikir sampai siang hari puasa pun boleh jugak fikir blue.  apa-apapun sebelum terlupa sempena puasa ni, aku nak ucapkan selamat menyambut ibadah puasa kat korang semua.  ok wassalam.

2 ulasan:

  1. Hahahha. Bro, diorang puasa kira tak tengok blue. Kira baca cerita je. Haha

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun puasa pantun raya pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics