Kisah Atok dan Cucu Cakap Omputih

 
Alkisah pada satu petang yang semput semput jugakla anginnya bertiup. di sebuah rumah kampung adalh sorang atok ni sedang terbelek , tertenung-tenung borang yang perlu diisinya. Almaklumlah si atok ni belajar sekolah melayu  tak reti lerr bahasa Inggeris .So dipendekkan cerita dipanggillah cucunya supaya dpt menolongnya mengisi borang berbahasa inggeris tersebut.. so dialog perbualan dorang lebih kurang mcm kat bawah ni.,,
atok : cu ko paham bahasa org putih tak?
cucu : boleh la tok..nape? 
atok : ce tengok borang ni..ce tengok! tolong isikan skali blh? 
cucu : ok dude...ur name plzzz! 
atok : LEBAI PADU B HJ MENGENDAP. 
cucu : age plzz! 
atok : 62thn 
cucu : sex tok? 
atok : amboi2...x kan semua nk tau.. 
cucu : yes..ni wajip tok 
atok : hmm, ko bubuh jela 2-3 minggu skali, kadang-2 tu penuh seminggu..tgk mood 
cucu : >.<''
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics