Koleksi Sms Raya Terbaik


Salam lawak-brutal dan salam lebaran yang bakal menjelma. buat semua pembaca setia blog lawak ku ini , aku kongsikan dengan korang semua antara sms raya yang korang boleh gunakan untuk dihantar kepada teman , sahabat handai, sedara-mara, ayah , ibu , atok , nenek , kekasih hati dan kepada sesaper jua yg korang rasa nak kirimkan pesanan sms raya. kat bawah ni aku kongsikan .. so korang boleh pilih je mana yang best dan menarik sms raya untuk dihantar menjelang raya yang bakal menjelma.  :)


1.Kian Berlabuh Tirai Ramadhan, Lambaian Syawal Kian Dinanti, Luhur Hati Ikhlas Kemaafan, Semoga Kesalahan Dimaafi, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.

2.Ketupat pulut di atas para, Hendak direbus di tepi perigi, SMS dihantar pengganti kad raya, Tanda ingatan di aidil fitri. Selamat Hari Raya AidilFitri

3.Tesalah kata ku ucap sorry, tersalah laku jgn dimaki, Hendak ku ucap salam aidil fitri, rupanya baru Depavali....!! Vanikkam Vasantham Central Am'maa...

4.Di Aidil Fitri Mulia, Maaf Dipinta andainya TERkasar Bahasa TERsilap bicara TERmarah yg x kena TERtanya yg x tentu hala TERsasul yg x sengaja TERpukul kat mana2 TERpinjam harta benda TERmoody x semena2 TERumpat bila2 & macam2 lg yg TERsalah & TERsilap. SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

5.Pelita indah lagi berseri, menjadi hiasan di aidil fitri, SMS dikirim pengganti diri, tanda ingatan tak layu di hati, SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR BATIN

6.Blm Ramadhan mnjelang kini, Sdhlh tiba masa dnanti, Syaitan & Iblis sdh dgari, Tgllh Jembalang yg baca SMS ini!!!

7.Masak lemang sambil berdiri, Hendak makan di aidil fitri, Nak hantar kad posmen dah cuti, SMS jer boleh ku beri. SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI.

8.Ada ketikanya... MATA silap memandang, TELINGA slh mndengar, LIDAH terlanjur berkata, FIKIRAN khilaf menafsir, & HATI silap menduga. Mohon maaf atas segalanya, Salam Aidil Fitri.

9.Kini senja mula tiba, tanda alam jadi gelap, tiba waktu berbuka puasa, jgn lupa pelawalah saya, SLMT BRBUKA PUASA

10.I Meet IMAN, TAQWA, PATIENCE, PEACE, JOY, LOVE, HEALTH & WEALTH today.
They need a permanent place to stay, I gave them your address. Hope they
arrived saftly to celebrate RAMADHAN with U. May ALLAH bless U & family.

11.Askum, sebarkn kpd shbt muslim akan hal ini. Tlh dmaklumkn melalui internet bahawa: AIR SIRAP adalah berdosa diminum!!! ..Di siang hari Ramadhan... SELAMAT BERPUASA

12.SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS See how nice i am, i'm sending U so many SMS!!!

13.Lapar Puasa Terketar2, Bila berbuka lega rasanya, Kad raya tak sempat nak hantar, SMS pun kira oklah ye...!

14.Lapar Puasa Terketar2, Bila berbuka lega rasanya, Kad raya tak sempat nak hantar, SMS pun kira oklah ye...!

15.Membeli belah dipasaraya, Sambil mengorat anak Pak Ali, Kalau puasa "Selamat Hari Raya" Kalau tak puasa sambutlah "Depavali" "Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin"

16.RAMADHAN telah menjelma. Berdoalah sebelum menjelangnya SYAWAL BERDOA BERDOA BERDOA BERDOA ORANG CAKAP BERDOA LAA... Bukan picit-picit henpon!

17.Biarpun beribu rintangan yang akan hadir, aku redha. Jiwaku terlalu rindu padamu. Tak sabar menanti kehadiranmu. Selamat datang Ramadhan, jangan tak pose tau!





9 ulasan:

  1. wow,sangat brutal tp xleh copy tu la psl

    BalasPadam
  2. nk copy pun xleh,kedekut punye admin

    BalasPadam
  3. nak wat cmna hak dia kan... (^.~)

    BalasPadam
  4. TERBAAAAAIIIKKKKKKKKK...

    BalasPadam
  5. aku bleh ke copy.huhuh

    BalasPadam
  6. mcm giler jew pantun nie semua..
    kate lawak,but i dont fell like that...

    BalasPadam
  7. dear admin,
    saya mintak izin copy 2 pantun....
    tlg approve secepat mungkin...
    tq :)

    BalasPadam
  8. aku nak copy gak tapi.......x leh sedihnya huhuhu

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics