promosi gempak iklan disini hanya RM30 sebulan ..

Cara Menyekat Dari Melayari Website Lucah dan Porno





Salam Lawak-Butral semua :) apa khabar korang semua , entri kali ini aku nak kongsikan tips sikit untuk korang. Cara bagaimana nak block dari melayari  website blue , lucah , porno , dan seangkatan dengannya. hehehe . korang boleh cuba cara kat bawah ni gerenti berkesan , so kalau korang ada adik , anak buah , anak sedare , cousin , dan budak2 kecik kat rumah korang yg guna laptop or pc . msti dorang guna internet, so manala atu risau jgak dorang usha cerita blue, video blue kat internet . so aku suggestkan korang cuba cara dibawah ni :)

II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
III
IIIIIII
VVVVVV
VVVVV
VVV
VV
V

Nih La care nye..Letak Kondom…Hahaha..Sah-sah memang tak leh tgk web porno tuh.
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

[ Arkib Simpanan Lawak ]