Cara Menyekat Dari Melayari Website Lucah dan Porno





Salam Lawak-Butral semua :) apa khabar korang semua , entri kali ini aku nak kongsikan tips sikit untuk korang. Cara bagaimana nak block dari melayari  website blue , lucah , porno , dan seangkatan dengannya. hehehe . korang boleh cuba cara kat bawah ni gerenti berkesan , so kalau korang ada adik , anak buah , anak sedare , cousin , dan budak2 kecik kat rumah korang yg guna laptop or pc . msti dorang guna internet, so manala atu risau jgak dorang usha cerita blue, video blue kat internet . so aku suggestkan korang cuba cara dibawah ni :)

II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
III
IIIIIII
VVVVVV
VVVVV
VVV
VV
V

Nih La care nye..Letak Kondom…Hahaha..Sah-sah memang tak leh tgk web porno tuh.
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun puasa pantun raya pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics