Baik Tak Payah Pakai Seluar



Sekarang ni suka sangat orang pakai kain-kain jarang atau seluar jarang-jarang ni .Sampai ada yang nampak spender lah . adoi ~ tak paham betul aku tengok ! hadey~ tak tahu lah apa motif diorang pakai macam ni .tarik perhatian lelaki ? 






korang suka lah tu . dosa weyh .hahahaa

5 ulasan:

  1. motif adalah nak tunjuk dia sorang je ada bontot...huhuhu

    BalasPadam
  2. itu la namanya seksi habis he..he..he..

    BalasPadam
  3. itu la namanya seksi habis he..he..he...

    BalasPadam
  4. aq dh prnh tngok dh..design kain die mmg cm tuh la....mnusia kn plik2

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun puasa pantun raya pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics