Kalau Hantu Ada Facebook



Agak- agak aku lerr kalau hantu ada facebook , mcm ni la kot  status diorang -->


Langsuir : 'aaaarhhh..balik awal la harini..mengantok dah aku,suara pun dah serak puas mengilai!'

Pelesit : 'Tensen aku,diorg yg merempit,nama aku gak yg buruk ! pelesit jalanan t0l!'

Hantu raya : 'Aduh..boringnya aku..lambat lagi nak raya,bos plak outstati0n xblh bawa aku,aku xda pasport..teman nenek dia jela kt umah ni..'

Toyol : 'Ceh..harap je umah besau,kereta besau,moto besau,bini pun besau..tp haram duit pun xda..'

Pocong : 'Penat bt0l aku lompat sana,lompat sini..teringin aku nak terbang plak mcm langsuir'

Hantu Kak Limah : Tak Sangka aku da femes sekarang , jangan jeles semua hantu yaww ...

Hantu facebook : ni ha . pagi buta siang malam , asyik mengadap facebook jerr ...

1 ulasan:

  1. boleh copy kah???saya minta izin ni...boleh tak??
    memang lawak larh...

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics