Fakta Lawak : Apa Kata Perempuan Mengenai Lelaki


Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool gila...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...


kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!


kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan itu!


kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknyameliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya).. .


kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi.. .


kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...


kalau lelaki handsome tak mahu bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mahu bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...


kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....


kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

12 ulasan:

  1. kedekut siak kau ni... takpe... byk care boleh coy paste :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup, close javascript je.. wakaka :D

      Padam
  2. kutuk lelaki ker..????

    BalasPadam
  3. terbaik...kedekut,ngekkk!!

    BalasPadam
  4. kesian kalau semua lelaki yang tak handsome tu kena kutuk rapat-rapat

    BalasPadam
  5. ye betol,,aku la contoh nye,,mntang2 aku ni hodoh,..pompuan ni mmg suke kutuk lelaki x hensemm..n lelaki plak jarang kutuk pompuan x cntik..sbb tu la sy jd pendiam dlm klas,,x prnh pn tnjuk gentleman kt pompuan..sbb dh taw mesti kene kutuk klau tnjuk gentleman,,,harap2 laa aku dpt prmpuan yg baik2 nnti,,bkn yg jenis kutuk mengutuk mcm xde perasaa,,sedih sbb rmai prmpuan bersikap mcm ni,,:(

    BalasPadam
  6. ye betol,,aku la contoh nye,,mntang2 aku ni hodoh,..pompuan ni mmg suke kutuk lelaki x hensemm..n lelaki plak jarang kutuk pompuan x cntik..sbb tu la sy jd pendiam dlm klas,,x prnh pn tnjuk gentleman kt pompuan..sbb dh taw mesti kene kutuk klau tnjuk gentleman,,,harap2 laa aku dpt prmpuan yg baik2 nnti,,bkn yg jenis kutuk mengutuk mcm xde perasaa,,sedih sbb rmai prmpuan bersikap mcm ni,,:(

    BalasPadam
  7. hahaa ..kedekot siak ..ok never mind , btw aku tergelak ! tQ

    BalasPadam
  8. hahaaa ..kedekot siak ! btw aku tergelak tQ ye :)

    BalasPadam
  9. chantekk lh...lawak gilerrr

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics