Nak Kurus Punya Pasal



Seorang mamat yg mmg gemuk masuk ke sebuah fitness center dgn niat utk menguruskan badan.

Seorang lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi,

“Kami menawarkan 2 program di sini… RM50 utk versi ‘Biasa’ dan RM100 utk versi ‘Cepat’. “Saya igt nak ambil yg biasa punya sebab saya baru je nak try kuruskan badan”, kata mamat tadi.


“OK. Encik sila masuk ke bilik NO.5 di penjuru bilik sana”, jawap lelaki penjaga kaunter.

Mamat tadi pun masuklaa ke bilik yg di suruh lalu menutup pintunya. Selang 2 minit kemudian, datanglaa seorang perempuan yg mmg lawa, cantik, body best, mantap dan segalanya.

Dia kemudian menanggalkan kesemua pakaian sehinggakan mamat tadi dah xsenang duduk dan berpeluh2.

Perempuan tadi berkata, “Kalau tuan dapat kejar saya, tuan bole buat aaaaapa saja dgn saya… hik hik hik” dan dia terus berlari di dalam bilik itu.

Mamat tadi pun kejar punya kejar, sampai 10 minit, pun xdapat2 jugak. Dia try lagi sampai akhirnya, dia jatuh
terjelepuk ke lantai… pengsan.

Apabila dia sedar, dia terus ke penimbang dan mendapati beran badannya telah turun 3kg.

“Wow! Mmg berbaloi aku bayar RM50… mmg senang rupanya nak kuruskan badan”, katanya sendirian.

Esoknya, dia datang lagi ke situ dan terus ditegur oleh lelaki di kaunter. Setelah diberitahu program2 seperti semalam jugak, dia bersetuju untuk try versi ’Cepat’.

“OK. Encik sila masuk ke bilik NO.6 di penjuru bilik sana”, jawap lelaki penjaga kaunter. Setelah beberapa minit didalam bilik itu, datanglaa seorang body-builder yang taff dan terus melondehkan pakaiannya.

Body-builder itu berkata, “Saya akan kejar kamu dlm bilik ini dan kalau saya dapat…. hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics