Apabila Janda Kehausan



Hasnah adalah seorang janda kaya raya yang suaminya baru saja meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya.Usianya masih muda, masih di bawah 30 tahun dan dari segi fizikalnya, Hasnah masih cantik, potongan body pun ok macam anak dara, kira bergetah giler ah.

Sejak kematian suaminya, Hasnah selalu diganggu oleh pemuda-pemuda di sekitar rumahnya yang sudah lama memendam rasa kepadanya. Namun begitu, Hasnah tidak pernah melayani pemuda2 tersebut, kerana hatinya masih rindu kepada suaminya, walaupun sebenarnya di dalam hatinya terasa sangat2 kesepian dari segi zahir dan batin terutamanya.

Lebih lebih di waktu malam hari… Rasa kesepian di hatinya memuncak muncak.
Pada satu malam, kira-kira pukul 2 pagi…. Hasnah bangun dari tidurnya. Badannya terasa panas… tekaknya terasa haus… Hasnah merasa begitu dahaga sekali…

Hasnah bangun perlahan dan keluar dari biliknya menuju ke dapur…langkahnya begitu cepat seiring dengan kehausan yang sedang menerpanya.Sesampai di dapur… Hasnah langsung membuka peti sejuk dan mengambil sebotol air sejuk…

Hasnah menuangnya ke dalam gelas dan meminumya dengan cepat. Setelah meminum air tersebut…. Hasnah kembali ke dalam bilik untuk tidur kembali.
Begitulah kisah mengenai Hasnah, seorang janda yang kehausan.


p/s: Jangan berpikiran kuning yea....hihihi

18 ulasan:

  1. no hp km brp? gue siap kapan aja call me 02192025663 thanks

    BalasPadam
  2. Hai plis Kholmy oke hanny...

    BalasPadam
  3. Cinta itu harus lulus,..TK....S D....SMP....DAN - SMA
    ''Like Dulu SeBelum Membaca''
    TK---Tulus kasih sayang
    SD--Saling Dewasa
    SMP--Saling mengerti dan percaya.
    SMA--Saling menerima apa adanya.
    Tanpa ke empat izasah ini maka tak pernah ada
    SARJANA (SURAT...JANJI. ..NIKAH)

    BalasPadam
  4. ♥♡♥Ya Allah..ternyata aku masih cemburu…
    Ternyata aku masih merasakan sakit..
    Ternyata aku masih merasakan kecewa..
    Manakala dia tak memperhatikanku …
    ♥♡♥Ya Allah…diamnya membuat seribu tanya dalam hati ini… Masihkah dia mencintaiku..se perti aku mencintainya..
    Masihkah ia menyayangiku seperti aku menyayanginya..
    ♥♡♥Ya Allah jangan pernah hilangkan cinta diantara kami..
    Karana cinta ini tulus..
    Cinta ini bening sebening embun pagi..
    Cinta ini murni..
    Bibir ini tak henti berucap aku amat menyayanginya…
    Kuharap ia pun begitu..
    Hati ini hanya teruntuk dirinya…
    Walaupun mungkin ia meragukanya..
    Kasih ini tak terbats…walaupu n kadang kau mepertanyakanya
    Hati ini tak akan berpaling ….walau kau tak mempercayainya. .
    ♥♡♥Ya Allah ternyata aku masih cemburu…
    Buatlah cemburu ini menjadi acuan ibadahku..
    Buatlah kecemburuan ini menanbah keikhlasanku
    Buatlah kecemburuan ini menjadi semangatku..
    Dan..yang pasti..buatlah dia mengerti dan merasakan bahwa aku cemburu…

    BalasPadam
  5. 085659278108

    BalasPadam
  6. Q siap deh walaw pun iya janda q berjaka ga pp deh demi janda.heheheheh.
    Pin q.2A6723D7

    BalasPadam
  7. Q siap deh.walaw pun dia janda q masi h ting"ga pp deh rela demi janda.
    Pin q:2A6723D7

    BalasPadam
  8. Aku suka bkawan dgn janda. Best. Pandal bwk diri. Suka bkwn tampa sex. Just frends. Usia aku 40an. Blh call 0142156283. K......by

    BalasPadam
  9. mau donk....call me 085256007428

    BalasPadam
  10. Duk tengah cari janda ni

    BalasPadam
  11. 081366992323 bento

    BalasPadam
  12. Biasa aja. 085774715458

    BalasPadam
  13. Aq pngn knl lbih dlm calme 081287041028

    BalasPadam
  14. janda kaya 0196699406 imah

    BalasPadam
    Balasan
    1. cal sya 0145919722....imah d mna ya?

      Padam
  15. Boleh dong call me 08131462672x

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics