Lawak 18SX : Kisah Doktor dan Seorang Mak Cik






Seorang doktor gigi perasan yang pesakit seterusnya seorg wanita tua yg kelihatan agak gelisah. Utk meredakan kegelisahan, doktor tersebut buat la lawak...

"Makcik tau camne diorg buat sarung tangan ni?", tanya doktor tersebut sambil menyarungkan sarung tangannya.

"Tak tau..." kata makcik tu.

Sambil melawak, doktor tu berkata, "Diorg buat sarung ni dlm sebuah bangunan kat China . Ada satu tangki latex yg besar pastu pekerja2 datang, celup tangan diorg. Bila dah kering, diorg tanggalkan, jadi la sarung tangan ni".

Makcik tu tak senyum pun...

"Takpe lah... lawak tak jadi kot" fikir doktor tu.

Sedang dia memeriksa gigi makcik tersebut tiba2 makcik tu gelak sekuat hati.

"Ape yg kelakar, makcik?", tanya doktor tu.

"Takde... makcik terbayang camne depa buat kondom!" kata makcik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics