Lawak Sengal : Kisah Pencuri Dan Polis





Pada suatu hari yang tak berapa nak sunyi . telah berlaku satu kes samun di pasar raya , namun penyamun yang menyamun beg tangan seorang makcik tersebut tidak bernasib baik apabila telah jatuh tergolek . Kebetulan 2 orang polis berada ditempat kejadian telah berjaya memberkas penyamun tersebut .  penyamun tersebut telah dibawa ke  balai polis . dan soal siasat pun dilakukan .


Polis : Awak yg ambik beg duit mak cik ni kan ?

Penyamun : Mana de.. tuan.. tuan jangan nak tuduh-tuduh saya dosa tuan

Polis : Abis tu siapa lagi kalau bukan kau yang amik ...

Penyamun: Mak cik tu yg bagi sy beg dia tuan , sy amik ler tuan...

Polis : Bila plak dia bagi kat ko , ko jangan menipu , nahas ko...

Penyamun : Betul tuan , memang makcik tu yang bagi beg dia kat saya . rang bagi saya amik .

Polis  : lagi sekali aku tanya , baik jawab betul-betul , bila mak cik tu bagi beg dia

Penyamun : Lepas saya tunjuk parang ni ..

polis : @##$!!%^$!

penyamun tersebut telah dibelasah teruk oleh polis diatas loya buruknya ..


1 ulasan:

  1. HAHAHAHA.. memang lea mkcik 2 bg klu dh tunjuk parang.. sape x takut.. hee..

    Follower ke : 310
    Hai.. Salam Kenal..
    done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics