Bertuah Punya Boboi



Ada seorang budak kecik, Boboi namanya umur dalam 4 tahun. Dia nih memang gemar sangat kencing.Mungkin pundi kencing dia longgar agaknya.


Kadang-kadang tu pergi fun-fair ke, supermarket ke,mana-manalah tempat yang ramai orang, kalau dia nak kencing ajer.sesuka hati dia jerit kat mak dia..."mak..boboi nak kencing!!!".


Maka mak dia pon mencari jalan penyelesaian utk Boboi sebab mak nya malu dengan perangai Boboi nihmenjerit kat tempat yang ramai orang. Maka mak nyer pon kata kat Boboi,"Boboi..lain kali kalau Boboi nak kencing, Boboi cakap nak nyanyi,ok?". Boboi pon mengangguk tanda paham.

Nak dijadikan cerita, satu hari mak Boboi ada outstation, jadi Boboi di hantar bermalam dengan neneknya.Masa tuh dah agak malam, nenek pun dah terbaring penat setelah seharian melayan karenah Boboi.

Budak boboi nih bukan tau orang tua tuh penat ke idak. Dia pun menjerit kat neneknya..."Nenek . Boboi nak nyanyi!!".


Neneknya membalas "Dah malam nih,esok lah nyanyi, nanti orang rumah sebelah marah pulak boboi bising!",terang nenek. Si boboi terus mendesak juga. Akhirnya neneknya pasrah..."Um..yerlah..boboi.boboi nyanyi perlahan-lahan kat telinga nenek ye....."


mesti korang bleh agak ape yg berlaku seterusnya kan.. hihihihi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics