Kenduri Kahwin Yang Orang Tak Sanggup Nak Datang

 Jenis Kenduri Kahwin Yang Orang Takkan Pegi

Salam lawak brutal semua . Mesti semua pernah pergi kenduri kahwin . tapi tahukah korang semua .ada jugak kenduri kahwin yang pasti orang takkan datang if buat .jom tengok jenis kenduri kahwin yang sure orang takkan datang .


1 - Buat kenduri kawin kat dalam hutan


2 - Makanan kena bawak sendiri


3 - Sebelum makan kena isi pelbagai borang, termasuk kena bawak salinan slip gaji 3 bulan


4 - Jika makan terlebih kuota yang diberikan tetamu akan didenda


5 - Pinggan mangkuk kena bawak sendiri


6 - Wajib bawak hadiah RM100 keatas dan kena tunjukkan resit pembelian dan disahkan oleh pengantin


7 - kena pakai pakaian beragam


8 - Kena hiburkan pengantin sehingga pengantin berpuas hati


9 - Makan disediakan tapi minum kena beli sendiri


10 - Dan seterusnya korang tambah la sendiri... hahaha!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics