Lelaki Hensem vs Lelaki Tak Hensem

Lelaki Hensem VS Lelaki Buruk


Kalau lelaki hensem : banyak bercakap

Perempuan akan cakap : petah berbicara dan banyak idea

Kalau lelaki buruk : banyak bercakap

Perempuan akan cakap : memekak je..ingat orang suka ke!



Kalau lelaki hensem : dituduh buat jahat

Perempuan akan kata : itu semua karut!..ada orang sakit ati kat dia tuh!..

Kalau lelaki buruk : dituduh buat jahat

Perempuan akan cakap : memang sah dia yang buat!..muka pun macam pecah rumah!



Kalau lelaki handsome : menolong perempuan yg diganggu

Perempuan akan cakap : wah.. machonya.. macam hero filem!

Kalau lelaki buruk : menolong perempuan yang diganggu

Perempuan akan kata : entah-entah yang ganggu tadi tu.. kawan-kawan dia...



Kalau lelaki handsome : jalan dengan perempuan cantik

Perempuan akan kata : wah..padan sangat...

Kalau lelaki buruk : jalan dengan perempuan cantik

Perempuan akan kata : mesti kena bomoh perempuan tuh!



Kalau lelaki handsome : ditinggal kekasih

Perempuan akan kata : jangan sedih...(dalam hati-“---- betul perempuan tuh!”)

Kalau lelaki buruk : ditinggal kekasih

Perempuan akan kata : jangan sedih...(dalam hati -

"padan muka! Ada ati nak bercinta”)



Kalau lelaki handsome : menyayangi binatang

Perempuan akan cakap : perasaannya halus...penuh kasih sayang

Kalau lelaki buruk : menyayangi binatang

Perempuan akan cakap : sesama spesis memang harus menyayangi...



Kalau lelaki handsome : memandu BMW

Perempuan akan cakap : muda-muda dah berjaya.

Kalau lelaki buruk : memandu BMW

Perempuan akan cakap : kalau tak drebar, sahih kereta curik!



Kalau lelaki handsome : tak mau diambil gambarnya

Perempuan akan cakap : dia pasti bimbang kalau-kalau gambarnya dipergunakan

Kalau lelaki buruk : tak mau diambil gambarnya

Perempuan akan kata : dia tau, kalau cuci pun.. mesti tak jadi punya!



Kalau lelaki handsome : terpijak kaki perempuan

Perempuan akan cakap : eh.. tak pe..tak pe..saya yang patut minta maaf..

Kalau lelaki buruk : terpijak kaki perempuan

Perempuan akan kata : oi..buta ke?..celaka..haram jadah..----..p#@%&*%!!!!...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics