Cara Kejutkan Orang Bangun Sahur


Salam lawak brutal dan salam ramadhan buat semua pembAca blog lawak ni. al-maklumnya , time untuk bangunkan orang bersahur adalah time paling crucial sekali. mesti susah nak kejutkan orang bangun sahur . Dibawah ni ada tips menarik untuk dicuba :-)


cara kejut bangun sahur


Kalau nak kejutkan orang bangun tidur especially sahur..macam ni antara caranya..


1. Pegang anak jari kiri/kanan sambil tu panggil nama dia perlahan lahan..
2. Sentuh bahu org tidur tu.. dan goyangkan perlahan lahan..sambil panggil nama dia...
3. Renjis air kat muka dia... sambil panggil nama dia...
4. Tampar tampar manja pipi dia.. sambil panggil nama dia...
5. Tutup kipas / air cond


Tapi kalau still lagi tak ada effect

1. Jerit nama dia kuat kuat...
2. Gigit ibu jari kaki dia.. cam hantu toyol gigit
3. Simbah air sebaldi... kalau boleh air rendam baju dalam korang
4. Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. Goyang badan dia kuat2 then jerit gempa bumi! gempa bumi! tsunami! tsunami!
6. Jerit api! api! api!
7. Letak kfc ke mcd ke tak pun ikan patin masak tempoyak yg baru dimasaksebelah hidung dia.. bagi ambik bau sikit


Tapi kalau still tak ada effect gak

1. Pergi kat telinga dia... then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia banyak kali...
2. Pergi kat dia, baca je surah yaasin!

Tapi kalau still tak ada effect gak...ni je la cara terakhir

1. Panggil je orang masjid/surau untuk uruskan... kerana tuhan lebih menyayanginya. hehehehe .

anyway selamat berpuasa ye buat semua pembaca setia blog lawak-brutal :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics