Awak ni Mesti Single kan?

Seorang wanita sedang shopping di shopping market. Die telah memilih:

- sebotol susu
- sepapan telur
- sekotak jus orange
- setengah biji kobis
- setengah kali kopi timbang
- lima bijik timun
- 1 liter losyen
- 1 peket sosej

kemudian die letakkan kesemua barang di kaunter bayaran.
semasa cashier sibuk tag barang2 tersebut, datang seorang mabuk disebelah wanita itu dan kata "awak ni mesti single kan?"

wanita itu terkezut beruk sebab mamat mabok tu kata die single, DAN memang benar die single...

wanita itu pelik mcm mana mamat mabok tu tau die single??? lalu die check barang2 yang die purchase tu...tapi still x dpt tangkap ape related barang2 tu dengan status single die...

sebab dah blurr mcm mana mamat tu tau die single. lalu direct je wanita tu tanye kat mamat mabok tu.. "weh brader, mcm mana ko tau aku single haaaaaa?"



dengan rileks je mamat tu ckp "SEBAB KAU HODOH!"

wanita:@#$%%^^^#$#%

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics