Gambar Lawak Encik Kacang ( Mr.Bean )

salam sejatera, moga arini korang ceria dan hepi hendaknya :) tq sebab sudi singgah ke blog ni :) entri lawak kali ni aku kongsikan dengan korang beberapa keping gambar Encik Kacang (Mr. Bean) yang sgt eksotik lagi unik setelah ditransform mengikut watak2 dalam filem Hollywood.  yang ada pnykit pedih ulu hati, korang control2 ckit gelak korang, krang effect plak. huahuahua.
ape lagi jom layanzz

II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
VVV
VV
V

















14 ulasan:

  1. comey nye mke die kne tkr jdik harry potter... (^_^)

    BalasPadam
  2. wahahahahahha ~ sgt kelakar okehh

    BalasPadam
  3. gambar pirate of carribean cam sesuai je ngan mR bEAN tu..hehehehe

    BalasPadam
  4. hahaha....mr bean mmg lawak gila...haha

    http://kenchenys.blogspot.com

    BalasPadam
  5. camne cara nk wat supaya org xleh nk copy paste mcm yg awak wt ni????? email kt sya eh.. ni amirucc93@yahoo.com

    BalasPadam
  6. bgong npe mr.bean smua HAHAHA XD

    BalasPadam
  7. wkakakakkaka~
    best nye mr. bean , popular dye ,
    huehuehue

    BalasPadam
  8. terbaik dowh harry potter...

    BalasPadam
  9. Waaa Mr Bean = avatar..sesueeeiii..hahahah

    BalasPadam
  10. nak share....

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics