soal jawab isu harga gula (video lawak gilerr).


Salam semua kali ni aku nk kongsikan dgn  korang semua 1 video lawak yg ada dlm koleksi simpanan lappy aku. video yg boleh dikategorikan tahap sengal melampau. 
video yang da dialih suara ni .isu pasal soal jawab harga gula. mmg lawak gler beb.

apa lagi JOM LAYANZZ ...






4 ulasan:

  1. arghhh stress stress apsal x dpt tgk nih

    BalasPadam
  2. nora : lor internet slow la tu mcm siput oink2 .. lawak gler video ni.. haha xboleh blah betul, stakat ni inilah video alih bhasa pling lawak. xcaya korang dgr .thanx sharing bro ;)

    BalasPadam
  3. wakakakkaka mengong aku japp. anyway klaka giler

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics