Lawak Pendek | Kisah Tertelan Duit 50 Sen

Lawak Pendek | Kisah Tertelan Duit 50 Sen

lokasi : Disebuah kediaman orang-orang elit di pinggir bandaraya kuala lumpur.

situasi : Dengan tergopoh-gopoh boboi yang masih kecil berlari2 anak  masuk ke dalam rumah.


anak : Papa...Mama ...!!

 si ayah : kenapa boboi  anakku?

anak : kawasan rumah kita dah dihuni dengan orang-orang yang miskin.

 si ayah : kenapa kau kata begitu anakku?

anak : Jiran kita tu pasti orang miskin, boboi pasti papa

si ayah : kenapa kau kata dia miskin? keluarga disebelah walaupun kita tak kenal, tapi ayah pasti dia kaya. tengoklah kereta mewah dia dah 4-5 biji diluar tu.

anak : boboi pasti dia miskin papa. sebab boboi tengok dorang dah kecoh-kecoh sebab anak dorang tertelan duit syiling lima puluh sen.


sumber : di-email oleh farah

6 ulasan:

  1. apa nie.......lain gak....x paham lah

    BalasPadam
  2. haha..lawak la jgak

    BalasPadam
  3. lima bulan baru nak faham.. haha

    BalasPadam
  4. x phmla lwkni....

    BalasPadam

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics