KIsah Pak CIk Yang Terkangkang-Kangkang

KIsah Pak CIk Yang Terkangkang-Kangkang

Hujung minggu yang lalu, Nadia dan Aida telah pergi bersiar-siar di ibu kota Kuala Lumpur. Mereka merupakan pelajar jurusan perubatan di sebuah IPT tempatan yang terkenal. Ketika mereka sedang bersiar-siar, tiba-tiba mereka terserempak dengan seorang lelaki tua yang berjalan dalam keadaan terkangkang-kangkang. Lalu mereka pun berborak mengenai lelaki tua yang berjalan terkangkang-kangkang itu. 
 


Nadia: “Cuba kau tengok orang tua tu..dia jalan terkangkang-kangkang la. Aku rasa tentu orang tua tu menghidap penyakit Sindrom Petry.”

 Aida: “Tak la..aku rasNadia: “Tak…sindrom Petry la…

“Tak la….sindrom Zovitzki la…”
Mereka berdua saling bertekak mengenai penyakit yang dialami orang tua itu. Lalu Nadia pun membuat keputusan untuk bertanya sendiri dengan orang tua itu dan Aida tu pun bersetuju. 

Nadia: “Pakcik, boleh kami tanya sesuatu?” 

Orang tua: “Hah..tanya la.” 

Aida: “Kami tengok pakcik dari tadi jalan terkangkang-kangkang..pakcik menghidap penyakit apa..?? 

Orang tua: “Anak rasa pakcik ni ada penyakit apa?” 

Nadia: “Saya rasa pakcik ni menghidap penyakit Sindrom Petry..betul tak??” 

Orang tua: “Erm…bukan.” 

Aida: “Kalau macam tu tentu pakcik ni menghidap penyakit Sindrom Zovitzki kan??” 

Orang tua: “Pun bukan..” 

Aida : “Habis tu..pakcik ni sakit apa sebenarnya..???

Orang tua: “Ermm…….sebenarnya pakcik nak terkentut tadi…tapi terberak dalam seluar
pulak…..sebab tu pakcik jalan terkangkang-kangkang……….



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics