promosi gempak iklan disini hanya RM30 sebulan ..

Ucapan Hari Raya

Salam lawak-brutal kepada semua pembaca blog lawak ni :) Entri kali ni aku nak kongsikan dengan korang ucapan2 hari raya . sebelum ni aku ada kongsikan dengan korang  koleksi sms raya . Kepada sesiapa yang ketandusan idea ucapan selamat hari raya pada email , sms etc , korang boleh gunakan je yang kat bawah ni. korang bookmark je entri ni dan or simpan link blog ni. nanti da dekat nak raya korang boleh bukak and copy ucapan2 ni untuk dihantar kepada teman wanita , ayahanda , bonda, nenda , brader , dan der der yang sewaktu dengannya.  hohohoho..

Mata kadang salah melihat....
Mulut kadang salah berucap....
Hati kadang salah menduga.....
Maafkan segala kesilapan yang pasti ada....

===== Mohon Maaf Zahir dan Batin ======

______________________________

Sungguh cantik kain pelekat, dipakai orang pergi ke pekan.
hari raya semakin dekat, silap dan salah mohon dimaafkan

Berharap padi dalam lesung, yang ada cuma rumpun jerami,
harapan hati bertatap langsung, cuma terlayang e-mail ini.

Sebelum cahaya surga padam, Sebelum hidup berakhir,
Sebelum pintu tobat tertutup,
Saya mohon maaf zahir dan batin....

______________________________

Mohon maaf atas lisan yg tak terjaga....
Janji yang terabaikan....
Hati yang berprasangka & .....
Sikap yang pernah menyakitkan....
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA

______________________________

Selamat MeYambut Lebaran

Semoga Ramadhan ini memberi keberkatan dan rahmat InsyaAllah...

Semoga Syawal ini memberi kegembiraan InsyaAllah...
Moga menjadi manusia yang soleh/solehah InsyaAllah...
Hati-hati bila pulang ke kampung... InsyaAllah...
Ingatlah Allah selalu... Jaga diri dan hiasi peribadi InsyaAllah...

______________________________

Seperti sebuah perjalanan hidup,
semua yang telah terjadi tak mungkin terulang.
Semua yang pernah terucap pun pasti berbekas..
hanya doa ku..semoga setiap kesalahan yang kulakukan diampuni oleh Nya

DENGAN INGATAN TULUS IKHLAS

______________________________

Ampun dan maaf andainya aku ini…
Terkasar bahasa dalam bicara
Tersilap bicara semasa bersama
Termarah yang tak kena tempatnya
Tertanya tak tentu hala..
Tersasul yang tak sengaja
Terpukul kat mana-mana
Terpekik kuat di telinga
Terhantuk terketuk di kepala
Terpinjam terambil harta & benda
Termoody tak semena-mena
Terumpat bila ada cerita,
Teremail benda yang tak sepatutnya kau terima
Termacam-macam yang kena-mengena.. ,,
Di hari yang mulia sepuluh jari ku hulurkan semua,
Memohon kemaafan atas segala dosa yang ada
Kerana aku masih bernama manusia
Pastinya tak lepas membuat dosa
Semoga dimaafkan,
Salam Aidil Fitri Maaf zahir & Batin

8 ulasan:

  1. terbaek wok

    BalasPadam
  2. Cantik Ringkas Bro :D

    BalasPadam
  3. assalam..nak mntak copy paste leyh x???jse mu dknang..

    BalasPadam
  4. mintak share... terrrbaek der...

    BalasPadam
  5. hahaha... ingat ko buat mcm tu aq x bole copy? aq lagi pandai dari ko.. hahahahhaa :P

    weekkk weekkk wekkk wekkkk :P

    BalasPadam
  6. Jom2 pegi kedai tukar tayar, 1 bulan lagi aku dah nak raya eh eh

    BalasPadam
  7. ishh,,
    bukan penyuamun pun
    kan berkat share2
    dah tau orang ambik tu, redha je lah..
    sorry
    :)

    BalasPadam

[ Arkib Simpanan Lawak ]