Sms Lawak Lucu dan Menarik Sempena Raya Qurban



Salam lawak brutal  buat semua , lama rasanyerr tak update blog ni , sempena nak raya qurban ni , raya aidiladha ini . nak share dengan korang semua sms lawak lucu yang boleh korang gunakan utk dihantar pada malam raya aidiladha . Kalau korang ada sms-sms lawak untuk hari raya kurban tu, rajin-rajin lah share kat bahagian komen ek.. Nanti aried tambahkan dan letakkan link korang sekali.. hehehhe

SMS Hari Raya Korban : Bila ayam dah tak selera makan
Bila ayam dah tak selera makan,
kambing pula resah,
lembu pura2 buat gila,
unta jer nampak cool,
tu tandanya raya korban dah dekat.
SELAMAT HARI RAYA KORBAN
SMS Lawak Melampau : eh kambing rupanya tapi kenapa seiras wajahmu?
ku lihat wajahnya, gaya jalannya,
matanya persis dirimu,
ku keliru…
adakah ini rindu?
ku amati suaranya..
“eMBeeK”
eh kambing rupanya tapi kenapa seiras wajahmu?
Selamat Hari Raya AidilAdha!
Suara-suara Binatang!!
Suara ayam: Ku..kuruyuk
Suara kucing: Meong..
Suara kambing: Mbeeekkk….
Suara monyet: ………? aik, kenapa diam???
Hahhahahha…

SELAMAT HARI RAYA KURBAN!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics