Perbezaan Malaysia dengan Jepun





Salam lawak brutal  semua , hope semua sihat dan sentiasa dalam keadaan brutal hendaknya .. hari ini  just nak cerita tentang Jepun Kalau di ikutkan Jepun satu negara yang dah maju dan menarik Jom tengok perbezaanya dengan Malaysia





                                                      Pertama pasal kereta



Malaysia : Proton Saga
Cantik tapi remuk kalau accident



                

Jepun : Tak tahu jenis apa ni
Berjenis lembut, macam bantal






Tembikai Malaysia ... Hanya Sfera





Go Jepun! .... Tembikainya Square




Ketiga dari segi permainan





Malaysia : Permainan ni jelah korang main




Jepun : Robot oh Robot




Yang ke four pasal rumah




Rumah yg biasa kat Malaysia





Kalau kat Jepun macam ni lah rumahhnya




Lastly,kelima,pasal pengemis


Kalau kat Malaysia , pengemis macam ni




Tapi, kalau kat Jepun
pengemis dia smart giler


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics