Jom Exercise Lidah



Hang kata hang teraa.. cer cuba baca n
khas utk ANAK UTARA ONLY.! yg lain2 pun boleh Cuba ya...

kalau boleh baca memang anak utara sejati. Assalamualaikum…
Kot dalam kampung aku ada soghang ni, kami dok pangge dia Awang Kalut..keh yang oghang kampung gelaq dia lagu tu dia manjang kelam kabut, nak pi pekena ayaq kat kedai kopi sampai pakai baju beghalih pun tak peghasan dah..

haqi senanyan minggu lepaih, pagi2 buta lagi dia teqebit pada qhumah stat mutu Honda 5 kupang dia hat jeneh lama pesyen boh gea 1 kot blakang tu nak pi meqacun kat bendang dia nuu, kat2 lohoq baru dia balik..bendang dia loih gak la kat 20 qelong ada kot, dok qalit2 meqacun panggung kepala naik ke langit tengok2 matahaqi tepacak dah ataih kepala..

kawan pun kalot la stat mutu pedeghaih menyembung kot dalam kampung nak balik sebab lapaq nasik, dah la cucoq keqia yang hat bini dia buat pagi tadi pun tak dan nak menyoghok..dia punya la deghaih nek mutu tang kona pun tak mau cheng gea dah.. sama2 dia kona ka tudiaa ulaq sawa punya la besaq nganga mulut loih nak mampuih dok tunggu nak telan dia..dah kawan pun deghaih pakai tak dan nak tekan brek dah, dia masuk dalam peghut ulaq tu dengan mutu2 skali..3 haqi dah oghang kampung duk caqi dia, lepaih tu ada la oghang kampung jumpak ulaq sawa hat telan Awang Kalut tu, dia pun heqan la awat peghut ulaq sawa tu besaq sangat, nak kata telan kambing tak kan la sampai besaq tu..dia pun pangge la oghang kampung pakat2 pi belah peghut ulaq tu, depa punya tekejut tengok2 Awang Kalut dengan mata duk kelipoq2 baguih punya duk ataih mutu,yang syok tu mutu pun dok hidup tak mampuih lagi..

Awang Kalut ni tak loghat kat sapa dah, dia gelut tekan gea 1 menyerit pedeghaih balik qumah makan nasik, 3 haqi dah dok dalam peghut ulaq tak makan nasik..cheqita ni gheka2 nak seqonok2 saja no, tak dak sangkut dengan sapa2 pun..hat nama Awang tu jangan duk beghasa plak..kalau betoi pun, kebetulan la kot..tapi tak kan la ada ulaq boleh telan mutu..

#rare punya cita, sapa anak utara..mesti reti paham..bukan ANAK UTARA kena pulun baca la, sekurang-kurangnya 44kali..Baru kompom ampa paham..tQ

#terbelit lidah aku baca text ni#
#tetap dihati UTARA baq hang...
(Cek sndiri pun xleh nk ckap ..terbelit lidah baqhang )♪♪

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KaTeGorI LaWaK-bRuTaL

artikel awek black box black box found bra cerita cikgu dengan Anak murid cerita lawak cerita Pak Belalang cerita rakyat cium nurse contoh soalan karangan curang dialek terengganu english jokes fakta lawak first time sex gambar lawak get money handfon nokia handphone samsung harta pusaka i-phone isterinya curang janda hot jozan kahwin lagi kejut bangun sahur kereta inspira kisah buda kecil kisah dengan nurse Kisah janda kisah kecurangan kisah lawak kisah main kayu tiga kisah malam pertama kisah ranjang kisah Suami isteri koleksi pepatah dulu komputer kondom kongkek lagu raya Lawak 18 SX Lawak 18SX lawak ajoi lawak asal usul lawak Ayah dan Ibu lawak best lawak bodoh Lawak broken english lawak brunei lawak double meaning lawak facebook lawak gila lawak jenaka lawak kekasih lawak kelantan lawak malam pertama lawak pak arab lawak pak pandir lawak pecah perut lawak pendek lawak puasa lawak raya lawak sains lawak sempoi lawak sengal lawak seram lawak suami isteri lawak teka-teki lawak terengganu lawak ultraman lelaki hensem lelaki kacak maharaja lawak make money makna disebalik kata wanita misteri motorola naughty nun pantun pantun jenaka pantun lawak pantun malam jumaat pantun puasa pantun raya pasangan kekasih pepatah lama pepatah lawak pepatah melayu poligami political jokes rindu pada si dia rumah terbuka sejarah asal-usul negeri di Malaysia sex sms lawak raya soalan karangan suami curang sukan yang telah pupus surat cinta seorang rockers surat poligami tanda-tanda rindu teka-teki usop hantu kak limah video lawak video lawak raya video usop wilcha video usop wilcha di ABP what is politics